Algemene voorwaarden

Verzending van jouw pakket

Transport & Levering

Bestellingen worden over het algemeen binnen 3 werkdagen na ontvangst van je betaling verzonden via PostNL. Je krijgt van ons een trackingnummer waarmee je je pakket online kan opvolgen, van zodra we je bestelling hebben afgegeven aan de chauffeur.

Leveringen gebeuren tussen 8u en 17u. Om het pakket af te leveren is een handtekening nodig. Als je niet vaak thuis bent, geef dan het adres op van een familielid, buurtwinkel of je werkadres. Je kan in je account meerdere adressen opgeven. Bij elke bestelling kan je een gepast afleveradres selecteren. Je kan ook een ondertekende boodschap aan de deurbel hangen voor de chauffeur. Zo kan je hem of haar toestemming geven om het pakket bij de achterdeur te plaatsen of bij de buren af te leveren. Is de eerste aflevering niet gelukt? Dan komt de chauffeur de dag nadien opnieuw bij je langs. Daarna wordt het pakket opnieuw naar ons verzonden en nemen we contact met je op voor verdere instructies.

We sturen je een e-mail als je zending is overgemaakt aan de chauffeur. Binnen België, Luxemburg en een deel van Nederland ontvang je je bestelling normaal de dag die volgt op deze e-mail. Voor andere landen binnen Europa kan de levering 3 tot 7 dagen in beslag nemen.

Verzendkosten

Vanaf €45 verzenden we gratis in de Benelux. De transportkosten verschillen per land en worden weergegeven in je winkelmandje. We raden je aan je artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht.  Staat je land niet in de lijst? Mail ons voor een offerte en verzending op maat.

Retourzendingen

Heb je je bedacht of ben je niet tevreden over de levering? Stuur ons dan het product terug binnen 14 kalenderdagen. Het is belangrijk dat het product in zijn originele staat is. Stuur het product niet zomaar terug, maar volg deze stapjes:

  • Heb je een product wat niet werkt, verkeerd geleverd is of waarvan je vermoed dat er iets mis mee is? Dan mag je deze zonder problemen omruilen.
  • We vragen om eerst even een omruilformulier in te vullen op https://nassifmd.nl/retouraanvraag/.
  • Gelieve ook het pdf-bestand af te drukken dat je kan terugvinden op onze retourpagina.
  • Je hebt 14 dagen retourrecht.
  • De retourkosten zijn voor eigen rekening. Je mag zelf kiezen met welke firma je het pakket naar ons verstuurd.
  • Retour zendingen verwerken wij doorgaans binnen 4 tot 5 werkdagen na binnenkomst.
  • Bij de keuze voor “geld terug” wordt het geld doorgaans binnen 5 werkdagen na binnenkomst teruggeboekt.
    Mocht het toch te lang duren neem even contact met ons op.

Maak de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open, zodat je deze weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen.

Gebruik

Waarom een klantaccount?

Voor het meeste gemak vragen wij jou een klantaccount aan te maken op onze website. Jouw naam, woonplaats, telefoon en mailgegevens worden dan in onze database bewaard. Via het inloggen door middel van jouw e-mailadres, gevolgd door een wachtwoord, herkent onze website jou en zijn jouw gegevens bekend. Vervolg bestellingen zijn dan ook snel, gemakkelijk, veilig en 24uur / 7dagen per week uit te voeren aangezien wij jou niet nogmaals om jouw gegevens hoeven te vragen.

Veilig betalen

Betalingen worden ontvangen door Multisafepay. Wij aanvaarden betalingen via

Een betaling via bankoverschrijving duurt langer. Je bestelling wordt pas verzonden als het juiste bedrag op onze rekening is overgemaakt.
Alle betaalmogelijkheden zijn veilig.