Ingrediënten declaratie

A

Aquacell

Een kleverige maar heldere gel. Geeft 24 uur hydratatie, zorgt ervoor dat je huid minder droog is en vermindert de fijne lijntjes en rimpels.

Geavanceerd vochtcomplex (Advanced Moisture Complex)

Een synergetisch complex van vochtinbrengers met waterbindende eigenschappen die voor en onmiddellijke en langdurige hydratatie zorgen plus het versterkt de huidbarrière.

Aesthigel

Verkregen uit rode algen. Hydrateert de huid diep; van de opperhuid tot de basale lagen. Deze gel werkt door vocht uit de lucht aan te zuigen.

Allantoïne (Allantoin)

Verkregen uit de wortel van de smeerwortelplant. Kalmeert en beschermt met het vermogen om te genezen en nieuwe weefselgroei te stimuleren.

Aquaxyl

Fungeert als een anti-verdrogingsschild. Bevordert de bloedsomloop en de hydratatie van de huid en verbetert de barrièrefunctie van de huid voor een zachtere, gladdere huid.

Azelaïnezuur (Azelaic Acid)

Een natuurlijk zuur dat uit granen voortkomt. Helpt bacteriën uit de poriën te verwijderen, vermindert ontstekingen en roodheid en bevordert de celvernieuwing.

B

Biopolymeer SA-N

Een polymeercomplex waardoor de rimpels zichtbaar verdwijnen. Het complex strijkt de huid glad en hydrateert tegelijkertijd.

Bresderm

Een polymeer geproduceert door zeeplankton. Het vult en egaliseert onmiddellijk fijne lijntjes en rimpels.

BV-OSC

Een stabiele, minder irriterende, actieve vorm van Vitamine C. Het verhoogt de collageenproductie, dit zorgt voor een steviger en gladder uitziende huid.

C

Cafeïne

Een plantaardig stimulerend en ontstekingsremmend middel, rijk aan antioxidanten. Het helpt wallen te verminderen, mindert fijne lijntjes en rimpels, verbetert de bloedsomloop, fleurt de huid op en helpt bij de collageenproductie.

Ceramosiden HP

Een anti-age beschermer, rijk aan omega 3, 6 en 9. Deze beschermer hydrateert, geeft elasticiteit en stevigheid aan de huid en vermindert de poriën.

CM Glucan

Een gist derivaat (afgeleide) met antioxidant. Werkingen van dit ingrediënt: anti-rimpel, versteviging, volumiseren/plumpen, regeneratie, hydratatie en anti-roodheid.

Crodarom A, E, F

Een complex van Vitaminen A,E,F. Deze antioxidant biedt bescherming tegen vrije radicalen, het verbetert de werking van de huidbarrière, hydrateert de huid, vermindert fijne lijntjes en rimpels, werkt ontstekingsremmend en voorkomt UV-schade.

D

DMAE

Een afgeleide van de B-vitamine Choline. DMAE verhoogt de stevigheid en elasticiteit plus het lift de huid. Vermindert de fijne lijntjes en rimpels en het verheldert de huid.

E

Ectoïne

Een natuurlijk voorkomend molecuul in de Extremolyte familie. Helpt de huidcellen te beschermen tegen milieu- en UV-schade. Herstelt ontstekingen, verbetert de barrièrefunctie van de huid, verbetert de hydratatie van de huid en helpt bij het verschijnen van fijne lijntjes en rimpels en de textuur van de huid.

Elasta-derm C Complex

Een antioxidant en anti-verouderingscomplex. Helpt bij het reguleren van het circadiaans ritme, minimaliseert het ontstaan van rimpels, verlicht en egaliseert de huidskleur en bestrijdt schade vrijgekomen door vrije radicalen.

Ethyl ascorbinezuur (Ethyl Ascorbic Acid)

Een stabiele vorm van Vitamine C. Vermindert fijne lijntjes en rimpels, egaliseert en verheldert de huidskleur, verbetert de stevigheid van de huid en verbetert in het algemeen de huidtint en -textuur.

Eyeseryl Oplossing B

Een tetrapeptide met anti-oedeme eigenschappen die wallen en donkere kringen in het gebied rond de ogen vermindert.

G

Genercare OSMS

Een natuurlijk voorkomende vochtinbrenger van planten en dieren. Verbetert het vochtgehalte van de huid en versterkt de barrièrefunctie van de huid.

Glycion

Afkomstig van blauw-groene algen. Verhoogt het huidcelmetabolisme, verhoogt de hydratatie en verbetert de elasticiteit van de huid.

Glycolzuur

Een lid van de Alpha-hydroxyzuur familie gebruikt om dode huidcellen te exfoliëren, poriën te ontstoppen, het uiterlijk van de huidtextuur te verbeteren, de huidtint te egaliseren en de collageenproductie te stimuleren.

Gulf Stream Sea Water

Kalmerende mineralen uit zeewater. Verbetert de barrièrefunctie van de huid, vermindert ontstekingen en vermindert het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels.

H

Hyaluronzuur (Hyaluronic Acid)

Een natuurlijk voorkomend molecule dat 1000 keer zijn gewicht in water kan dragen. Helpt de huid te hydrateren, vermindert fijne lijntjes en rimpels en verbetert de huidtextuur en –elasticiteit.

Hyaluronic filling spheres

Een gedehydrateerde vorm van hyaluronzuur die bij het aanbrengen op de huid zich opvult met vocht. Heeft een intense hydratatie, vermindert lijntjes en rimpels, verbetert de huidtextuur en –elasticiteit en geeft een volume de gelaatscontouren.

Hyasol BT

Een hyaluronzuur met een hoog moleculair gewicht, geleverd in een dun, beschermend, stevig afgiftesysteem. Hydrateert en vermindert fijne lijntjes en rimpels en verbetert de elasticiteit van de huidtextuur.

I

Innumax Retinol

Een minder irriterende vorm van Retinol, het is een Vitamine A afgeleide. Vermindert hyperpigmentatie, stimuleert collageenproductie, egaliseert en maakt de huid gladder, vermindert zonnevlekken, vermindert fijne lijntjes en rimpels.

J

Jojoba Glaze

Een complex op basis van jojoba-olie dat zorgt voor glans, hydratatie en bescherming van de lippen.

M

Melkzuur (Lactic Acid)

Een lid van de Alpha-hydroxyzuurfamilie. Dit zuur wordt gebruikt om te hydrateren, te exfoliëren, de textuur van de huid glad te maken, de huidskleur of teint te egaliseren, de huid te verstevigen, de fijne lijntjes en rimpels tegen te gaan en de zichtbaarheid van donkere vlekken te verminderen.

L

Liftonin-Xpress

Een polymeercomplex dat de fijne lijntjes en rimpels vermindert en het zorgt voor een onmiddellijk en langdurig lifteffect rond de ogen.

Lipochroman

Een zuurstofradicaal zuiverend molecuul met sterke antioxiderende eigenschappen. Helpt schade aan de huidcellen te voorkomen en ondersteunt de productie van collageen.

Luremine

Een plantaardig alternatief voor Retinol, afkomstig uit rabarber. Vermindert fijne lijntjes en rimpels terwijl het de huid verzacht.

M

Matcha-thee

Een antioxidant rijk botanisch ingrediënt van groene thee. Vermindert ontstekingen en roodheid, verwijdert dode huid, vuil, bacteriën en vervuilende stoffen op het huidoppervlak plus het helpt zwellingen te verminderen.

Melatonine

Een krachtige antioxidant. Berschermt collageen en voorkomt schade door UV-stralen en vervuiling.

N

Neodrermyl

Een complex dat collageen- en elastinesynthesen reactiveert om de huid te verstevigen en het verbetert diepe rimpels.

Niacinamide

Een vorm van Vitamine B3. Ondersteunt de barrièrefunctie van de huid, kalmeert ontstekingen en roodheid plus het verbetert de huidtextuur, helpt de poriën te verkleinen en houdt de olieproductie in evenwicht.

P

Pinoxide

Verhoogt gelokaliseerde microcirculatie om de donkere kringen onder de ogen te verbeteren.

Prodizia

Helpt het melatoninegehalte te reguleren en de huidcellen te herstellen. Zorgt voor een zichtbare vermindering van tekenen van vermoeidheid: donkere kringen, wallen onder de ogen, een doffe teint.

R

Read tourmaline (toermalijn)

Een halfedelsteen die de huid onmiddellijk opfleurt en een warm gevoel geeft waardoor de collageenproductie verhoogt.

Renovage

Een peptidecomplex met een antioxiderend effect dat de ontstekingen en roodheid van de huid doet verminderen, de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels verbetert, de vochtbalans en hydratatie van de huid herstelt, hyperpigmentatie tegengaat, de elasticiteit verhoogt, verdunning en verslapping van de huid voorkomt.

Retinol Molecular Firm Fluid

Een tropisch afgiftesysteem dat de efficiëntie van Retinol stabiliseert. Het is een afgeleide van Vitamine A en het herstelt hyperpigmentatie, stimuleert de collageenproductie, egaliseert de huidtint, maakt de huidtextuur glad, vermindert zonnevlekken en vermindert fijne lijntjes en rimpels.

RonaFlair Gold

Een mineralencomplex dat licht verspreidt om huidonvolmaaktheden te helpen vertroebelen.

RonaFlair LDP White

Een mineralencomplex dat licht verspreidt om het verschijnen van fijne lijntjes en rimpels onmiddellijk te doen vervagen.

S

Salicylzuur (Salicylic Acid)

Een lid van de Beta-hydroxyzuur familie die gebruikt om dode huid te exfoliëren, acne-uitbraken te behandelen, ontsteking te verminderen en de huidtextuur te verbeteren.

Sepitonaal M3 (Sepitonic M3)

Een mineralencomplex gemaakt van koper, zink en magnesium. Het beschermt tegen vrije radicalen, verbetert de celzuurstofwisseling, beschermt de dermis en verbetert de celcommunicatie.

Silicaat Complex

Een mineraalcomplex dat het uiterlijk van de huid strakker en gladder maakt.

SK-Influx V MB

Een huid identiek ceramideconcentraat. Verbetert de hydratatie van de huid door de lipidenbarrière van de huid te herstellen.

Smartvector UV-CA

Een antioxidantencomplex met vitamine C en E in een UV-gevoelig membraan. Zorgt voor een sterke bescherming wanneer deze wordt geactiveerd door UV-licht.

Squalane

Een natuurlijke olie die lijkt op de structuur van onze huid. Verbetert de hydratatie van de huid, werkt ontstekingsremmend en ondersteunt collageenproductie.

Synovea HR

Een organische verbinding die wordt gebruikt voor de huidverheldering en die hyperpigmentatie tegengaat en de zichtbare ouderdomsvlekken vermindert.

Sytenol A

Alle voordelen van Retinol (een afgeleide van Vitamine A) maar zonder het neveneffecten. Het vermindert hyperpigmentatie, stimuleert de collageenproductie, egaliseert de huidtintstructuur, vermindert de zichtbaarheid van zonnevlekken, vermindert van fijne lijntjes en rimpels.

V

Vin Uplift

Een complex gemaakt van Zwitserse ijswijn, rijk aan polyfenolen. Verbetert onmiddellijk en langdurig. Het zorgt voor huidverstrakking, de hydratatie en de vermindering fijne lijntjes en rimpels.

Vitamine E

Een antioxidant dat de celfunctie stimuleert en het bestrijdt agressors van vrije radicalen. Het werkt ontstekingsremmend, voorkomt UV-schade en een zeer droge huid.

Volulip

Een complex van plantenextracten en peptiden die het volume, de hydratatie en de zachtheid van de lippen vergroot.