NassifMD Dermaceuticals

Alle NassifMD Dermaceuticals™ producten bevatten eigen ingrediëntencomplexen die de belangrijkste oorzaken van veroudering en/of vroegtijdige veroudering aanpakken. De meeste formules richten zich op het belang van exfoliatie en hydratatie om de celvernieuwing in de huid te bevorderen en het collageengehalte te verhogen, waardoor fijne lijntjes, rimpels en andere imperfecties van de huid worden verminderd. Daarnaast biedt de huidverzorgingslijn een bescherming tegen vrije radicalen, ontstekingen en invloeden van buitenaf die de algehele gezondheid van de huid voor zowel vrouw als man van alle leeftijden bevordert – van puberende tieners tot senioren en alles daartussen! Simpel gezegd, NassifMD Dermaceuticals™ maakt de belofte van resultaten waar, zowel vanbinnen als vanbuiten!

Cruelty free – Leaping Bunny Certified | Vegan  | Gluten-free | Parabeenvrij | Vrij van minerale oliën

Maak kennis met Dr. Paul Nassif

Dr. Paul Nassif is een wereldberoemde plastische en reconstructieve gelaatschirurg, en de ster van ‘Botched‘, een reality programma waarin zijn expertise benadrukt wordt terwijl hij de meest fout gelopen plastische ingrepen verbetert. Hij is gespecialiseerd in het gelaat en de neus.
Dr. Paul Nassif is internationaal gekend voor zijn specialisatie. Zijn baanbrekende technieken worden wereldwijd geprezen door zijn patiënten, zijn collega’s en de media.

Lees meer

Dr. Nassif ontwikkelde NassifMD®️ Dermaceuticals™️, een gepatenteerde huidverzorgingslijn die samengesteld is om de gezondheid van jouw huid te hydrateren. We hydrateren, verbeteren, verjongen en beschermen jouw huid – op elke leeftijd, zowel vanbinnen als vanbuiten.

Een bericht van Dr. Nassif

Als een plastische en reconstructieve gelaatschirurg, wordt mij vaak gevraagd: “Wat maakt jou een deskundige op het gebied van huidverzorging?”
Als arts die de lagen van de huid onderzoekt en behandelt, zie ik allereerst de effecten die invloeden van buitenaf op de huid hebben – agressoren die leiden tot vroegtijdige veroudering, het uitdrogen van de huid, gebrek aan collageen en elasticiteit en zorgen ervoor dat de huid niet in staat is tot voldoende celvernieuwing aan te gaan. In feite is het zo dat al mijn patiënten voor hun ingreep een exfoliatie en hydratatie kuur van 4-6 weken moeten ondergaan om de huid en de elasticiteit van de huid te helpen herstellen – een droge en gedehydrateerde huid is immers niet plooibaar of gemakkelijk te manipuleren. Dit is van cruciaal belang tijdens de ingreep. Het was de exfoliatie en hydratatie kuur die ik voor mijn patiënten creëerde, die leidde tot het formuleren van NassifMD Dermaceuticals™.

Ik wil dat iedereen op elke leeftijd kan genieten van een gezonde, stralende huid!