Maak kennis met Dr. Paul Nassif

oktober 20, 2020

Dr. Paul Nassif is een wereldberoemde plastische en reconstructieve gelaatschirurg, en de ster van ‘Botched‘, een reality programma waarin zijn expertise benadrukt wordt terwijl hij de meest fout gelopen plastische ingrepen verbetert. Hij is gespecialiseerd in het gelaat en de neus.Hij is internationaal gekend voor zijn specialisatie. Zijn baanbrekende technieken worden wereldwijd geprezen door zijn patiënten, zijn collega’s en de media.

Dr. Nassif’s gewaardeerde achtergrond stelt hem in staat om patiënten te behandelen met zelfs de meest kritische, complexe gevallen. Daarvoor staat hij bekend met de slogan “Trusted with Faces Worldwide®”.

Hij ontwikkelde een gepatenteerde huidverzorgingslijn genaamd NassifMD Dermaceuticals. Deze huisverzorgingslijn is samengesteld om de huid vanbinnen en vanbuiten te herstellen, te verjongen en de gezondheid van de huid te beschermen, op eender welke leeftijd.

Dr. Paul Nassif is een leider op het gebied van plastische gelaatschirurgie en is aangesloten bij de beste medische scholen en ziekenhuizen in Californië, waaronder de University of Southern California Medical Center.

Hij heeft meer dan 75 artikelen over cosmetische chirurgie geschreven en is gevraagd om meer dan 200 keer een lezing te geven over de nieuwste chirurgische technieken

Hij blijft toegewijd aan het helpen van anderen die behoefte hebben aan gelaat reconstructieve en plastische chirurgie door middel van zijn liefdadigheidswerk. Hij neemt deel aan Face to Face, een organisatie die plastische chirurgie aanbiedt aan slachtoffers van huiselijk geweld en aan het St. Jude Children’s Research Hospital.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting