De beste manier om een lenteschoonmaak van de huid te doen

De dagen worden langer en de temperaturen stijgen. Het is weer tijd voor een lenteschoonmaak te doen. We spreken dan niet alleen over je huis, maar ook over je huid! Met de zonnigere dagen die eraan komen, is het tijd om je huidverzorgingsroutine aan te passen aan de lente. Na een lange winterperiode krijg je vaak last van een gevoelige huid. Je trekt lekker warme kleren aan en zet de verwarming een standje hoger. Bovendien heb je ook sneller de neiging om je huid minder goed te hydrateren tijdens de winter omdat de huid steeds verstopt zit onder een berg warme kleren. Door de verwarming en weinig frisse lucht kan het zijn dat je huid er dof, ruw, droog en zelfs ouder gaat uitzien.

Buiten dat je huidverzorgingsroutine heel belangrijk is tijdens de lenteschoonmaak van je huid, is het nog belangrijker om je huid bij de schoonheidsspecialiste te laten verzorgen. En hoe kan dat nu beter dan met een HydraFacial behandeling?

HydraFacial: de beste huid van je leven

Wat is een HydraFacial? HydraFacial is een behandeling die bestaat uit 3 stappen die je huid onmiddellijk een mooie, stralende glow geeft.

In de eerste stap, reiniging en peeling, wordt de huid tot in de diepte gereinigd en geëxfolieerd. Door de goede zuivering van de huid in de eerste stap, wordt al het vuil en de dode huidcellen verwijderd van de huid.

De tweede stap bestaat uit extractie en hydratatie. In deze stap worden onzuiverheden zoals mee-eters en puistjes uit de huid verwijderd. Dit gebeurt door het vacuümsysteem van de HydraFacial die deze onzuiverheden uit de huid zuigt. Je kan het systeem vergelijken met een vochtige stofzuiger die over de huid heen gaat en zo alle onzuiverheden verwijdert.

Tot slot worden er in de derde stap, insluizing en bescherming, allerlei antioxidanten in jouw huid gesluisd. Dit gebeurt dankzij de gepanteerde Vortex-technologie, die jouw huid tot in de diepte gaat hydrateren en beschermen.

Nood aan een extra boost? Ga dan snel naar de website HydraFacial.

HydraFacial en NassifMD slaan de handen in elkaar

En als kers op de taart, kan je nog een booster toevoegen die net voor de antioxidanten in je huid wordt gesluisd. Je HydraFacialist zal dan samen met jou kijken naar wat jouw huid exact nodig heeft.

Na een strenge winter als deze, is een hydratie boost echt wat jouw huid nodig heeft. En wij hebben deze ideale booster voor jouw huid, de NassifMD booster!

NassifMD staat bekend om zijn hydratatie. Daar had HydraFacial dan ook meteen iets in gezien. Ze ontwikkelden samen een NassifMD booster die aan elke HydraFacial behandeling kan worden toegevoegd om zo een extra boost van hydratatie te geven die jouw huid nodig heeft.

Eigenlijk kan je deze behandeling dus vergelijken met een parket die net grondig gestofzuigd en gedweild is. Als extraatje geeft het de parket nog een goede oliebehandeling om extra te voeden.

NassifMD Dermaceuticals: de weg naar een optimale huidverzorgingsroutine

Na je HydraFacial behandeling met de NassifMD booster, is het belangrijk dat je de huid thuis verder consequent gaat verzorgen. De huid is tot in de diepte gereinigd, geëxfolieerd, alle onzuiverheden zijn verwijderd, je kreeg een hydratatie boost die tot diep in je huid ingesluisd kon worden én je kreeg een heleboel antioxidanten die nog extra hydrateren en jouw huid beschermen.

De HydraFacial behandeling in combinatie met een gepersonaliseerde thuisverzorgingsroutine zorgt ervoor dat de resultaten optimaliseren en langer behouden blijven. Hiervoor kan je terugvallen op de producten van NassifMD. Onze bestsellers vormen een goede basisroutine waarmee je meteen aan de slag kan.

Je start jouw huidverzorgingsroutine altijd met het reinigen van de huid. Het is belangrijk dat de huid goed zuiver is zodat de producten van jouw huidverzorgingsroutine beter worden opgenomen in de huid.

De Pure Hydration Facial Cleanser, verrijkt met matcha thee, zorgt ervoor dat de huid zachtjes gereinigd wordt. Het verwijdert vuil, make-up en olie zodat de huid klaar is voor de volgende stap.

Voor nog een extra diepgaande reiniging zijn de Detox Pads het beste product. Ze zijn speciaal ontwikkeld om in een paar simpele bewegingen resultaten te behalen zoals: diepgaande reiniging, exfoliatie, verkleinen van de poriën en een gladde en strakke huid. De Detox Pads zijn verkrijgbaar in twee varianten; voor het gelaat en voor het lichaam. De Body Size Detox Pads kunnen op zones zoals de rug gebruikt worden tegen acne.

Voor nog een extra diepgaande reiniging zijn de Detox Pads het beste product. Ze zijn speciaal ontwikkeld om in een paar simpele bewegingen resultaten te behalen zoals: diepgaande reiniging, exfoliatie, verkleinen van de poriën en een gladde en strakke huid. De Detox Pads zijn verkrijgbaar in twee varianten; voor het gelaat en voor het lichaam. De Body Size Detox Pads kunnen op zones zoals de rug gebruikt worden tegen acne.

Een goede, consequente huidverzorgingsroutine eindigt altijd met een dagcrème. Onze Dermaflect Smart Day Cream wordt snel opgenomen, voelt niet vettig en is daarom ook een ideaal huidverzorgingsproduct voor mannen. Het versnelt en ondersteunt het vermogen om huidschade te bestrijden en te herstellen.

Het is dus belangrijk dat je de lenteschoonmaak van jouw huid grondig doet. Iedere huid is anders en daarom is het belangrijk dat jouw huid haar eigen persoonlijke aanpak heeft. De lenteschoonmaak van de huid  bestaat enerzijds uit elke 4 weken een gepersonaliseerde HydraFacial behandeling laten doen, waarbij de huid tot in de diepte wordt zuiver gemaakt en gevoed. En anderzijds is het belangrijk dat je een goede huidverzorgingsroutine consequent gaat uitvoeren, die speciaal op jouw huid is afgestemd. Dus of je nu man of vrouw bent, jong of oud; bij NassifMD maken we resultaten waar, zowel van binnen als van buiten.

Doe de online skintest op en zoek een HydraFacialist bij jou in de buurt om de weg naar jouw droomhuid te starten!

Samen voor een mooie huid.

NassifMD Dermaceuticals