Hello 2021! New year, new you. Wat moet je doen na de feestdagen?

januari 5, 2021

Bye bye 2020! We gaan je niet missen. Hello 2021, bring it on!

Nieuw jaar, nieuwe start en dus ook een nieuwe huid. Ons goed voornemen dit jaar is een stralende huid. Die van jou ook? We wensen je alleszins een fantastisch mooi jaar toe, met veel geluk, liefde en een goede gezondheid. Hopelijk heb je toch een beetje kunnen feesten, ondanks deze situatie. Normaal gezien horen alchohol, desserts; ander vet eten, weinig slaap en een overvloed van make-up op je gezicht bij deze feestdagen. Kerst en Nieuw is leuk, maar niet altijd voor je huid. Je huid moet kunnen herstellen. Daarom is het belangrijk om voldoende te slapen en de juiste huidverzorging toe te passen. Dus tijd voor de afterparty!

We loodsen je door enkele stappen voor 2021 met een stralende huid in te stappen.

Stap 1: reinig je huid grondig

Waarom zou je reinigen? Wel! ‘s morgens verwijder je alle vuil dat je huid naar het oppervlakte heeft gebracht tijdens je nachtelijk herstelproces en‘s avonds verwijder je make-up, talg en vuil dat doorheen de dag zich in je gelaat heeft genesteld. Denk maar aan bijvoorbeeld uitlaatgassen. Dus ben je moe of heb je eeeecht geen zin om je huid te reinigen, raden we je toch aan deze stap niet over te slaan.

NassifMD Dermaceuticals heeft een zachte en lekker ruikende facial cleanser. Je bent helemaal zen na het reinigen van je gezicht met onze Pure Hydration Facial Cleanser. 

Klik hier voor meer informatie. 

Stap 2: doe de detox!

Doffe huid? Vermoeide teint? Hoog tijd om te investeren in je huid! Detox is daarvoor ideaal.

Gebruik onze detox face of body pads en straal volledig. Het verwijdert wat uw reiniging nog achterlaat! In een paar eenvoudige bewegingen behaal je volgende resultaten: diepgaande reiniging, exfoliatie, verkleinen van de poriën, verhelderen van de huid, egale huidskleur, stevige en gladde huid, vermindering van ontstekingen en de detox pads beschermen tegen UV-licht en vrije radicalen.

Er zijn 2 verschillende detox pads:

  1. Voor het gelaat – klik hier
  2. En voor je lichaam – klik hier

Wat is het verschil? Geen! In werking is er geen verschil. Enkel de pads voor het lichaam zijn groter wat het gemakkelijker maakt om te gebruiken.

Stap 3: gebruik een hydraterende serum

Nadat je huid goed gereinigd is, is het tijd voor hydratatie. Maak je huid nog blijer en mooier door het gebruiken van een goed hydraterend serum onder je dag- en nachtcrème. Dit extraatje zorgt ervoor dat je huid langer mooi en jong zal blijven.

Gebruik hydro-screen serum voor de optimale hydratatie van je gelaat. Dit serum is zacht en trekt zeer snel in. Dr. Paul Nassif noemt dit zijn ‘liquid gold’. Klik hier.

Stap 4: bescherm je huid met de juiste dagcrème

Een huid krijgt heel wat te verduren gekregen afgelopen dagen. Het is dan ook erg belangrijk dat je jouw mooi huidje beschermt na zo een heftige periode.
Dit kan je het beste doen met een beschermende dagcrème zoals de Dermaflect Smart Day Cream. Klik hier. 

Stap 5: last but not least – slaap voldoende & gebruik een herstellende nachtcrème

We weten allemaal dat het belangrijk is om voldoende slaap te hebben. 8u slaap is eigenlijk een vereiste. Niet alleen voor je fitter te voelen maar ook zodat je huid goed kan herstellen.

‘s Nachts gebeurt het! Je huid herstelt zich. Er zijn 2 fases van herstellen: In de eeste faste (tussen 21u00 en 23u00) neemt je huid het best de verzorging op in alle huidlagen. De epidermale barrière functie van de huid is dan het minst optimaal. Dit is de beste tijd om je hydraterende nachtcrème en serum te laten inwerken. Hiervoor kan je onze Night-Time age-defying concentrated vitamin C serum gebruiken. Klik hier. We brengen de betekenis van ‘sleeping beauty’ naar een heel ander niveau! Onze Night Therapy Antioxidant Serum hydrateert, egaliseert en geeft elasticiteit aan de huid maar is ook een anti-aging formule die werkt terwijl je slaapt.

Tot slot, de 2e fase van herstel (tussen 23u00 en 6u00): je huid regenereert – het maakt nieuwe cellen aan, deze nieuwe cellen vervangen de dode cellen. Wist je trouwens dat je per minuut ongeveer zo’n 30 000 tot 40 000 dode huidcellen verliest. Dus.. een goede nachtrust is de boodschap.

Nu is het aan jou. Shine baby shine!

Samen voor een mooie huid.
NassifMD Dermaceuticals

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting