Voed je huid vanbinnen en de schade zal zich herstellen, voed je huid vanbuiten en ze zal zich beschermen.

december 2, 2020

We worden constant overspoeld met tips & tricks over wat het beste is voor je huid. Wie spreekt nu de waarheid? Wellicht zit er waarheid in elk artikel dat je leest. Maar het is belangrijk om te starten bij het begin. Onze huid is ons grootste orgaan. We moeten hier zorg voor dragen. Er zijn 2 dingen dat je in je achterhoofd moet houden als het gaat over je huid. Je moet ervoor zorgen dat je huid de kans krijgt om zich te herstellen en om zich te beschermen. Je huid doet aan celvernieuwing dus ze kan individueel functioneren, zonder onze hulp. Alleen moeten we haar soms een duwtje in de juiste richting geven voor optimaal resultaat.

Hoe de huid vanbinnen voeden? Hoe herstellen?

Zoals we in vorige topics besproken hebben, is hydratatie cruciaal voor die droomhuid. Een belangrijke factor hierin is om je huid met producten te voeden die in je huid kunnen binnendringen en in diepere huidlagen de vochtbalans kunnen herstellen. Gelukkig doet NassifMD Dermaceuticals dit.
Een ander belangrijk element is om voldoende water te drinken. Je lichaam heeft dagelijks 1,5 tot 2 liter water per dag nodig. Het is geen fabel dat water je huid doet stralen. We hebben dit wel degelijk nodig.

In een ideale wereld pas je deze twee bovengenoemde tips ten alle tijden toe en is je huid voldoende gehydrateerd om zich te herstellen.

Weetje: wist je trouwens dat je per minuut ongeveer zo’n 30 000 tot 40 000 dode huidcellen verliest? Deze constante vernieuwing zorgt er onder andere voor dat je huid beter in staat is om allerlei beschadigingen te repareren.

Hoe de buitenkant van je huid voeden? Hoe beschermen?

De buitenkant voeden moet je zien als het vullen van een reservoir. Als dit goed gevuld is, zullen de invloeden van buitenaf eerst dit reservoir leegmaken en daarna pas aan de rest gaan. Als je dus telkens zorgt dat je reservoir voldoende gevuld is (en dus je aan het oppervlak van je huid de juiste producten aanbrengt), zal je huid langer beschermd blijven en minder schade lijden.

Er zijn enkele elementen dat ervoor zorgen dat je van buitenuit gevoed wordt:

1. Verkoeling bij hitte tijdens die hete zomerdagen is het aangeraden om watersprays of mists te gebruiken. Deze mist zorgt ervoor dat je huid gekoeld blijft zonder uit te drogen. Ook hier hebben we aan gedacht. Onze 3HA Instant Hydrating Facial mist is hier ideaal voor. Dit product geeft een intense en langdurige hydratatie. Maar het vermindert ook wallen, donkere kringen onder de ogen, de fijne lijntjes en rimpels

Ga naar het product. Klik hier. 

2. Niet te heet! Een warme douche na een lange werkdag doet ons deugd. Maar helaas is dit niet ideaal voor je huid. Je huid droogt uit van warm water. Je kan beter een lauwe douche nemen. Gebruik milde zeep of zelfs olie tijdens het wassen. Zo reinig je de huid zonder de natuurlijke beschermlaag te beschadigen. Wil je graag een product dat je voor je volledige lichaam kan gebruiken, dan kan je gebruik maken van onze Hydro-screen intense hydration face & body soufflé. Het geeft je huid een instant hydratatie boost. Het fijne is dat je dit voor je lichaam én gezicht kan gebruiken.

Meer weten over Hydro-screen intense hydration face & body soufflé? Klik hier.

3. Smeer nu voor later. Wil jij binnen enkele jaren rimpels? Juist! Dacht dacht het ook niet. Pas dan de juiste verzorgingsroune toe. Onze skincare lijn zorgt er ook voor dat je huid vanbuiten wordt gevoed, zodat ze beschermd is.

Aanrader? De Dermaflect smart day cream. Onze Dermaflect Smart Day Cream versnelt en ondersteunt het vermogen om huidschade (door het milieu, vervuilende stoffen en schadelijke chemicaliën) te bestrijden en te herstellen. Dit gebeurt door middel van een gepatenteerd afgiftesysteem, ook bekend als SmartVector UVCE. Dit laat microcapsules met vitamine C en E in de huid los, waardoor fijne lijntjes en rimpels vervagen en de huid beschermd wordt tegen UV-licht. In dit geval gebruik je de kracht van de zon om je huid te beschermen.

Naar Dermaflect smart day cream.

4. Smeer nu, voor nu! Every.single.day. Het is heel belangrijk dat je weet dat je elke dag je huid opnieuw beschermd. Dus na het reinigen & hydrateren van je huid, moet je bescherming aanbrengen. Dit doe je met de Dermaflect smart day cream. Gelijk hierboven reeds gezegd is, je wilt geen rimpels maar je wilt natuurlijk ook niet dat je huid beschadigd wordt voor de zon of andere vrije radicalen. Dit gaat je na een tijd pigmentatie en rimpels geven. Dus bescherm elke dag opnieuw je huid door het smeren van een dagcreme met een beschermingsfactor, zelfs in de winter.

SIGNS YOU NEED TO WEAR SUNSCREEN:
1. You have a face
2. You are human

Onze producten zorgen voor herstelling én bescherming. De bestaande beschadigingen worden hersteld, terwijl je huid wordt beschermd om geen nieuwe beschadigingen op te doen. Elke huid wordt ouder, daar ontkomen we niet aan. De manier waarop is echter wel beïnvloedbaar. En dat kan onze huidverbeteringslijn jou bieden.

Nu is het aan jou!

Samen voor een mooie huid.
NassifMD Dermaceuticals

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting