Wat is nu beter voor mijn huid? Een duurdere crème of een goedkope crème?

november 5, 2020

Je hebt het gezegde ongetwijfeld al wel gehoord: “Goedkoop is duurkoop”. Maar geldt dit nu ook voor jouw huidverzorgingsroutine?

De revolutie van huidverzorging

We kennen vandaag werkelijk een revolutie en evolutie van huidverzorging. Alle fabrikanten wedijveren om de beste resultaten, de meest unieke ingrediëntcombinaties en uiteindelijk omzet. Het is dus werkelijk een strijd die hand-in-hand gaat met een enorme vooruitgang. En dat geeft natuurlijk ook meteen meer mogelijkheden.

Wie heeft nu de beste verzorging?

Iedereen stelt zich wel eens deze vraag als ze het grote aanbod en de stoutmoedige beloftes zien op de reclame borden. Maar hoe onderscheid je nu fictie van feit en hoopvolle doelen van werkelijke beloftes?
Eén ding is zeker: er bestaan niet meer veel slechte producten. Hiervoor wordt de consument goed beschermd binnen Europa.
De vraag is dus niet welk merk of product is het beste, maar de vraag zou moeten zijn: “Wat is de beste verzorging voor mijn huid?

Verzorgingsadvies versus reclamecampagnes

Je kiest dus het best voor producten die jou geadviseerd worden ipv een product uit te proberen dat voor iedereen geadverteerd wordt in het bushokje.

Meet dr. Paul Nassif, Facial Plastic Surgeon

Dr. Nassif heeft door de jaren ervaring geleerd hoe de huid in de verschillende huidlagen nood heeft aan een correcte verzorging. “De basis aan een goede verzorging zit in een goede dieptereiniging (exfoliant) en hydratatie.” Met zijn jarenlange ervaring creëerde hij een productenlijn die zijn patiënt het beste kon ondersteunen in zijn/haar huidproblemen.

NassifMD Dermaceuticals voor jouw huidtype

Om een doelgerichte aanpak te voorzien voor jouw huidtype kan je op onze website per categorie een overzicht terugvinden van de ideale producten voor jouw huid. Is er toch nog iets onduidelijk of wens je een één-op-één aanpak, dan kan je gebruik maken van onze chatfunctie en staan we je meteen bij in de selectie van jouw persoonlijke huidverzorgingsroutine.

Samen voor een mooie huid.
NassifMD Dermaceuticals

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting